Nu igen

Nu händer det så här lite på bloggen igen. Det roligaste som hänt idag var att jag har skrapat färg ifrån ett fönster, ätit eoner av hallon samt tappat en knäckemacka i huvudet på lilla V. Det är ungefär så kul som jag har det....

En bra dag...

Idag började min dag alldeles utmärkt.... Jag vaknar någon gång av att det är superljust och typ 100 grader varmt i mitt sovrum. Jag vägrade att titta vad klockan var, eftersom jag visste att den säkert inte var mer än halv 5, och jag bara låg och nojjade att jag skulle försova mig, eftersom jag denna dag skulle dra mitt strå till staten, och slava lite på jobbet. Efter att försökt somna om länge, svettats ihjäl några gånger så bestämmer jag mig i alla fall för att kolla på klockan, bara för att lunga nerverna lite. Döm om min förvåning när siffrorna visar 07.29. Hmm, tänker jag, vad konstigt, jag börjar ju jobba klockan 06.45 eller 07.00. Då slår adrenalitet på och jag flyger upp, klär på mig, ringer till jobbet och säger att jag är på väg, borstar ett varv med tandborsten i munnen, och hoppar iväg på på cykeln. Kl 07.45 är ja på jobbet, ombytt och klar, redo att möta dagen med ett leende...Som tur var så hade den andra sköterskan också försovit sig. Det var ju tur för mig.

Dagen vägdes dock upp av att jag lyckades läsa ett SMS efter några timmar på jobbet, som förtäljde att ett par kompisar ploppat ut en bäbis (nåja, den ena av dem, men ändå..). Smart som jag är tänkte jag passa på att våldgästa dem lite på BB, men konstigt nog så var de inte så sugna på det... Hmpf... Lilla V fick sitt första besök innan hon var 8 timmar gammal ens, och dete andra innan hon var 12.. Den här bäbisen var ju typ ett dygn... Dålig stil..

Ikväll är jag bjuden hem till kompis L på film och snarr. Jag hoppas att det är något i blåbärsväg, eftersom hontydligen plockat kilovis med blåbär idag... Får se helt enkelt. Om ni har tur, mina kära läsare, så kanske jag kan blogga om det någon dag...

A Gös!

Fil

Jag tänkte äventyra lite och pröva en ny fil (filmjölk alltså). Fil-löver som jag är har jag hållt mig till den allra bästa filen, Fjällfilen alltså. Så för att vidga mina vyer tänkte jag ge mig in på den internationella marknaden och pröva den japanska Onaka´n. Den smakade ju diskvatten. Så den får åka ut i avloppet, eller bakas med istället.

Topp i fil:
1. Fjällfil (fjällyoghurt med hjortronsmak är mucho god också, som godis).
2. Bollnäsfil. Nästan som fjällfilens kusin
3. Vanlig A-fil
4. Långfil. Mest för att den är kul att äta.
5. Kefir. Har jag för mig är gott, Det var typ fem år sedan jag åt det.
6. Vanlig filmjölk.
37. Onaka

1 up

Nu är äntligen dagens projekt avslutat. Det bidde en 1 up svamp till lilla V´s vagn


Fortfarande har jag dock lite annat pyssel kvar på lite andra projekt. Totoro saknar armar, och ser helt full ut. Mini Totoro har ingen svans eller ögon, och ser också helt cp ut..



Får se när jag orkar fixa detta

Näyz

I dag har jag fått sovmorgon eftersom jag sålde lilla V till en förbipasserande kamelkaravan igår, Jag sov till halv 9, vilket är myycket bra för att vara mig. sen åt jag frukost och kollade på  Top Gear, i fred. Vad dagen har att bjuda på vet jag inte riktigt, kanske en dusch, kanske vaxa bikinilinjen, kanske sova förmiddagslur, kanske städa, kanske virka lit. Får se helt enkelt. Smart som jag är ska jag låta bli att svara i telefon idag, om kamelkaravanen ringer och vill lämna tillbaka lilla V.. I morgon bär det i väg till Uppsala...

Tjing!!

Semästör

Jag har varit och semestrat lite i småland på sista tiden. Jag, Y, stora lilla V, och lilla V åkte ner för drygt en vecka sedan. Redan innan Kvicksund var vi tvugna att stanna för en emergency poop situation. Sen kom vi ända till Katrineholm där jag var tvungen att göra ett pit stop på satan him self; Macky D. Där var det praoelevernas afton, så allt tog aaaas lång tid (längre än vanligt, hur det nu är möjligt?????). Som tur var så hade vi även där en pooop emergency, så stoppet var inte helt i onödan. Sen kom vi till Mantorp, där vi var tvungna att fylla på olja, och sen kunde vi åka vidare, men då låg det en lastbil framför mig mellan Mjölby och Eksjö, och den kunde bara köra i 40 i uppförsbackarna, och det gick inte att köra om någonstans... Sen var vi äntligen framme.

 
Här sitter de små barnen och är så glada över att få uppleva naturen på nära håll.



Stora lilla V tog en tur ned till sjön i skottkärran.

En av dagarna så regnade det hela tiden, då åkte vi på tur i området och kollade in en gammal hembygdsgård som höll på att renoveras, samt att vi skulle kolla in något slags vatten-museum i Bodafors. Men de skulle ha 60 spann i inträde för att kolla på lite fisk, så vi struntade i det. Då tänkte vi gå naturstigen som fanns där.


Men den var inte speciellt handikappanpassad (läs barnvagnsanpassad), så vi struntade i det med.

På vägen hem från småland gjorde vi ett pit stop i Linköping för lunch. Vi skulle ta en jättebra väg dit, men den vägen var lite krokig och smal kan man säga. Så jag tror att vi förlorade typ en halvtimme i tid, istället för att tjäna in en massa. Det är extra kul med två (egentligen 1, lilla V var snäll 95% av tiden, Stora lilla V var galen 95% av tiden) hysteriska barn i bilen

Det var det det..

Säljes:

Säljes:



Jag säljer denna goa bäbis på grund av tidsbrist.

Billig i drift! Hon äter enbart smörgåsrån och äpplen. Blöjor behövs inte, för det tär omöjligt att sätta på dem. Kläder finns i massor, jag skickar med det jag har hemma, men det går inte att sätta på dem i alla fall.

Ger dig bra motion! Varje gång en blöja ska bytas eller ett klädesplagg ska sättas på får du ett trevligt träningspass i form av brottning. Jag kan lova att du är svettig vid passets slut. Vid promenader får du också bra motion, eftersom du antingen får bära på bäbisen, eller springa hemåt det fortase du kan, för att undvika kravaller.

Egen säng behövs inte, eftersom hon kan sova i din säng, eller inte sova alls. Detta exemplar vill varken sova eller vara vaken för tillfället, så du får det bästa av två världar. Leksaker roar inte denna bäbis, inte heller köksredskap, eller toapappersrullar. Fjärrkontrollen duger dock, så det är bra om en sådan finns i det nya hushållet.

Slå till nu, vetja! Först till kvarn!

Pris:
500:-
100:-
50:-
5:- + en fimp

Äh, vafan, hon är gratis!!

När jag ändå håller på...

Nu när jag är lite på gång med det hära bloggandet, så ska jag passa på att visa en bild på hur crazy lilla V såg ut när hon åkte bil genom en tunnel här om dagen:



Hon ser ju heelt gaalen ut....

Ha ha!!

Nu har jag lyckats fixa lite med kameran, så nu kan jag visa lite bilder.



Så här snygg blev alltså miniTotoron. Jag orkade inte göra några fötter, men skit samma.



Här är en wide selection of ofärdiga Converse-tofflor. Alla i olika stadier av färdighet och storlek. Det är tydligen heeelt omöjligt att virka två stycken som blir lika stora..

Virkelivirk

Funderar på att göra om bloggen till en handarbetesblogg, för att ha något tema på den. Nu har jag nämligen återigen halkat in i virkningsträsket. Denna gång är det inte Converse-tofflor, utan Totorofigurer som står på schemat. Idag har jag knåpat ihop en liten Totorokompis, och början på den stora riktiga Totoro, medans lilla V spenderat lite quality tajm med sin far.

Här skulle jag visa en bild på totoron, men min kamer har kukat, så det får bli vid ett senare tillfälle (Däm, jag som äntligen hade nåogot vettigt att blogga om....).


Sööömmmertajm!

Just nu känns det som man har en sån dära semester. Klockan är halv 9 på kvällen, barnen sover, jag äter Ben & jerrys och dricker kaffe och folkis. Senaste dagarna har det inte hänt så mycket. Trippen till Norrtälje blev kort, det regnade, och jag körde fel på vägen till stormarknaden där jag tänkte proviantera. Jag hamnade på E 18 istället och kunde inte vända förren jag kört jäääättelångt. Jag lyckades ialla fall köpa lite svindyra kläder. Idag när jag var i Åkersberga för att

RSS 2.0