Piiinsamt

Det här är ju jättepinsamt. Jag var ner på stan idag, och råkade  köpa lite kläder till Lilla V. Men, oh no, jag har ju köpt pojk-kläder!!  Hur ska detta gå?? Tydligen så är de gröna Mumintröjorna bara för pojkar.. Det var ju synd..









Undrar om de andra kläderna också är gjorda för pojkar, fast det står "baby" på kvittot? Jag får nog gå tillbaka och fråga, så det inte blir fel....

Väluppfostran

Lilla V är ett väluppfostrat barn. Hon pekar på datorn, och säger; daaato, nä, och skakar på huvudet. Hon säger "pappa" när hon ser en bild på Peter Jöback, Hon gillar katter och vindruvor. Alltså, hon kan allt man behöver kunna..

Moving

Jag som är en ganska usel bloggare har inte riktigt uppdaterat mina 2 läsare om vad jag sysslat med på sista tiden. Jag har ju då gått och köpt mig en lite större lägenhet. Så de senaste veckorna har jag spenderat i ett kaos (mer än vanligt..).. Snart ska jag försöka fota lite så att ni får se hur vackert och fint det har blivit hemma hos mig nu. Nu börjar saker och ting ordna upp sig. Bland annat har jag nu både vatten, el och avlopp till min tvättmaskin. Mikron står i ett skåp, och har el, det laxrosa kaklet i badrummet är maskerat med turkos kakeldekor, de citrongula väggarna i vardagsrummet är omtapetserade, de mimergröna väggarn i lilla V´s rum är nu lite snyggare. Alla rum har lampor, bokhyllorna sitter fast i väggen. Det som saknas är min TV, som nu mer spenderar mer tid på El Gigantens service-plejs, än hemma i mitt vardagsrum.

Tv´n är ju en historia för sig. Det började med att Y pajade den  när hon skulle smygspela på mitt Wii. Sen åkte den in på lagning, sen fick jag tillbaka den, sen var den paj fast på ett annat sätt när jag skulle använda den . Sen lämnade jag in den igen, och sen har jag inte sett röken av den..... Själv hoppas jag att den inte ska gå att laga, eftersom jag blev pålurad en sån där superförsäkring som ska täcka allt (utom en död pixel, tydligen). Så min förhoppning är att jag ska få en sprojlans ny TV istället. Det lät iallafall försäljaren som lurade på mig försäkringen påskina.  PPå honom lät det som att man skulle få en ny TV, så fort något hände med den, och man skulle även slippa köra den fram och till baka till .. Det har ju inte hänt...

Minipanda mår illa...

Inte över världssvälten eller jordbävningen på Haiti, utan på grund av alla magsjukor som flyger i luften. Scenario: igår började jag dagen med att mocka bajs på jobbet, och jag slutade dagen med att mocka bajs. Där imellan hade några personer kräkts. Idag började dagen med att avdelningen jag var på fick stänga för, just det, magsjuka. Lite senare ringde Y och sa att hon var på väg hem från dagis med lilla V, som hade, just det, kräkits.... Blä blä och blä, är lite illamående, men jag tror att det är psykiskt, än så länge.

Minipanda är tillbaka igen!

Nu när jag äntligen nästan kommit igång med att blogga igen, så går jag och flyttar, och lyckas inte få Bredbajsbolaget att trycka på en knapp så att mitt internet flyttar med ordentligt. För, hur svårt kan det vara? Idag ringde jag och undrade om det var mig det var fel på, eller om det var dem (BB) som det var fel på. Först fick jag knappa in mitt personnummer, och göra 15 olika val innan jag kommer fram till en kille på andra sidan som ber mig säga mitt personnummer, så att han kan hjälpa mig. Mhm, jaha, säger han och knappar på sin dator, Annika Granath, ja, vart har du flyttat? Men, de uppgifterna måste ni ju ha, jag har ju fått en flyttbekräftelse, dumdjävel, ville jag säga, men sa istället snällt min nya adress.  Sen frågade jag om abonnemanget var flyttat, och det var det faktiskt! Från den 7/2. Men, sa jag, idag är det ju den 10:e.. Mhm, jaha, mmm, sa killen på andra ändan, Gun- Britt står ju som ägare av adressen, här. Ja men, sa jag, det är ju hon som bodde här innan mig. Jaha, sa killen då. Då ska jag ta bort henne då, och lägga in dig där istället. Ja, sa jag. Det verkar ju som en bra idé. Okej, sa killen. Nu ska det funka. Och det gjorde det...... Inte.

Nu fukar det bara att surfa med sladd, inte trådlöst. Det verkar ha försvunnit i flytten. Såk nu får jag sitta på hallgolvet, precis breve kytterdörren, i snöslask och grus, för att kunna vara en aktiv bloggare..

Nu ska jag nog äta skorpor!
Tjipp!

RSS 2.0