Semästör

Jag har varit och semestrat lite i småland på sista tiden. Jag, Y, stora lilla V, och lilla V åkte ner för drygt en vecka sedan. Redan innan Kvicksund var vi tvugna att stanna för en emergency poop situation. Sen kom vi ända till Katrineholm där jag var tvungen att göra ett pit stop på satan him self; Macky D. Där var det praoelevernas afton, så allt tog aaaas lång tid (längre än vanligt, hur det nu är möjligt?????). Som tur var så hade vi även där en pooop emergency, så stoppet var inte helt i onödan. Sen kom vi till Mantorp, där vi var tvungna att fylla på olja, och sen kunde vi åka vidare, men då låg det en lastbil framför mig mellan Mjölby och Eksjö, och den kunde bara köra i 40 i uppförsbackarna, och det gick inte att köra om någonstans... Sen var vi äntligen framme.

 
Här sitter de små barnen och är så glada över att få uppleva naturen på nära håll.



Stora lilla V tog en tur ned till sjön i skottkärran.

En av dagarna så regnade det hela tiden, då åkte vi på tur i området och kollade in en gammal hembygdsgård som höll på att renoveras, samt att vi skulle kolla in något slags vatten-museum i Bodafors. Men de skulle ha 60 spann i inträde för att kolla på lite fisk, så vi struntade i det. Då tänkte vi gå naturstigen som fanns där.


Men den var inte speciellt handikappanpassad (läs barnvagnsanpassad), så vi struntade i det med.

På vägen hem från småland gjorde vi ett pit stop i Linköping för lunch. Vi skulle ta en jättebra väg dit, men den vägen var lite krokig och smal kan man säga. Så jag tror att vi förlorade typ en halvtimme i tid, istället för att tjäna in en massa. Det är extra kul med två (egentligen 1, lilla V var snäll 95% av tiden, Stora lilla V var galen 95% av tiden) hysteriska barn i bilen

Det var det det..

Kommentarer
Postat av: Lina

Jorå. Lilla V ser ju verkligen stööööörtnöjd ut över sin situation på översta bilden. Undrar vad hon tänker om sin naturälskande mamma, just där...?

2009-07-14 @ 02:14:05
Postat av: Ingela

Nu blir jag så där sugen på att skaffa barn igen...

2009-07-14 @ 08:25:13
Postat av: Anki

Lina; jag råkade radera det enda kortet där lilla V ser ut att le. Däm you digitalkameran!!!! Det var bättre för när man stoppade i en 24-rulle, eller om man ville lyxa, en 36-rulle och tog ett kort på varje motiv. Nu tar man 400 bilder på samma sak, en bild blir bra, och den råkar man radera.....



Så kontentan av det hela är att de små barnen visst gillade naturen, bara de fick vara inomhus, tv´n på, mikrad mat och sova i syntetkläder.

2009-07-14 @ 09:02:32
URL: http://minipanda.blogg.se/
Postat av: Anki

Ingela; det är bara att slänga p-pillerna! Spendera en dag med stora lilla V i bilen, eller en dag med lilla V i tandväxningstiden. Det blir garanterat inga barn gjorda. Ska lilla V ha syskon någon gång, så får det nog bli en adopterad 18-åring med egen lägenhet..

2009-07-14 @ 09:05:50
URL: http://minipanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0