Vägon

Idag har jag varit och hämtat ut lilla V´s nya vagn. Den var jättedyr. Den kostade hundra kronor. Jag är faktiskt impad av Britax att de ger mig en helt ny vagn, istället för att be mig dra åt helvete. Lilla V´s vagn var begagnad. Stora lilla V har haft den, samt ett annat okänt barn i Linköping innan honom = inga kvitton, inga garantier. I våras märkte jag att lite av plasten i chassit hade spruckit på två ställen. Hm, tänkte jag då, det här kan ju bli ganska dumt om det forsätter att spricka, då kommer chassit att vika ihop sig av sig själv... Så i början av juni gick jag iväg och beställde nya delar till vagnen, och sen väntade och väntade jag.... Förra veckan ringde de från barnvagnsaffären och sa att Britax tyckte att jag hade fått vänta för länge på delarna, så de hade skickat ett helt nytt chassi istället. Halleleluja! Tänkte jag och åkte iväg för att hämta det. Väl på plats så märkte vi att den gamla sittdelen inte passar i det nya chassit. Oops! Så barnvagnsaffären ringer till Britax och frågar vad de ska göra, och Britax säger att de skickar en ny sittdel istället. Tackar säger jag.


Den jävla bilden ville inte bli större...

Så idag var jag oh hämtade ut den nya vagnen, förutom hjulen som jag inte fick några nya utan fick behålla de gamla.
Men det känns ändå schyrre med en ny vagn för 100 spänn!




Totoro

Jag antar att jag måste visa min Totoro som blev klar för en stund sen, typ en månad, men ändå... Han är sne och vind, och har jättekonstiga ögon, men jag får skylla på att han är en nybörjarTotoro. Jag har även gjort en till vit miniTotoro, men den sitter på Lilla V´s vagn, och den är inte hemma.. Så den får ni föreställa er..





Någon gång ska jag börja om med en ny Totoro. Nu vet jag vad som blev fult på den första, så jag kan fixa till allt sånt. Jag måste även fortsätta på mina Super Mario-figurer. Hittils har jag ju gjort svampar, både extralivs-svampar och röda storgubbesvampar. Jag har även knåpat ihop en Boomb som ni inte får se på bild, eftersom den sitter på Lilla  V´s vagn den med.. Sen är det Goombas som gäller och en Chain Chomp. Sen är hela Snusemarioland komplett..


Häääääry Påttta

Jag var och kollade på bio igår, på Harry Barry...

 Uj uj uj. Jag undrar om den som klippte Hairy Potta var samma människa som klippte Arn Flarn filmerna. Det kändes som det i alla fall.. Halva filmen bestod av små lösryckta små filmklipp som tagna ur luften. Jag som har sett alla andra filmer och läst böckerna x fler tycker ändå att jag borde fatta varför små klipp klipps in i filmen hela tiden. Är det för att föra handlingen framåt?, Är det för att man ska kunna få se vad Malfoy pysslar med när alla andra barnen leker och har kul? Vad vet jag. Det kändes  som om det var kortare reklamavbrott bara. Och som vanligt i Håriga Pottan-filmerna (och böckerna) så är allt en enda lång transportsträcka till slutstriden (kan också jämföras med Sagan om ringen filmerna. Hoberna går,  alverna slåss, någon hånglar i ett vattenfall, trollkarlarna slåss, orcherna slåss, någon hånglar i en skog, bla bla bla. Allt detta för att komma fram till slutstriden som man redan från början vet att den goda sida vinner.).

As usual har filmerna ingenting av det roliga som händer i böckerna, eftersom det som är kul i böckerna inte går att göra stora blaffiga acionscener av. Jag har alltid velat ha böcker och filmer enbart med Fred och George Weasly. Dom är ju roligast i hela bokserien. Alla andra töntar kan ju dra, typ till Sagan om ringen, och hänga runt där och slåss i blaffiga actionscener..

Det vore ju kul faktiskt, att blanda Tönten Potter, med tönten Frodo. Det vore en kul film/bok. Titel: Frodo Potter and his merry men går i skolan i sju år och går på en lång vandring till ett land långt långt borta.
Frodo Potter har en tuff trollstav som han kan vifta med och lysa upp Morias gruvor med. Voldemort och Sauron är BFF´s i Moria, där de hänger runt på gatorna och bevakar sitt Hood, med hjälp av lite orcher och familjen Malfoy. Sen kan Frodo Potter få hångla lite, efter att ha trånat efter en rödhårig alv i fyra tidigare filmer. Och till slut kan även Frodo Potters bästis, Ron-Sam också få hångla lite med en smart och rödhårig hälften alv, hälften hob, som har trånat efter honom i en tidigare film. Sen kan alla ut och slåss, ut och gå, koka ihop lite potions, och till slut kan de  kasta ner en ring i ett hål, och vifta med sina trollstavar så att Voldemort/ Sauron and the gang får byta neighborhood till West side, istället för East side. Sen får alla hångla och gifta sig uppe på en jättehög klippa. East side gangsters går med i ett kompisprojekt, blir snälla och starar en lokal falang av KRIS (Kriminellas Revanch I Samhället), och går runt på skolor och informerar om att man inte ska försöka att få världsherravälde, för det är inte snällt.

RSS 2.0