Jag är så jäkla hipp och fräsch!

Jag har ju också glömt att berätta om den senaste partykvällen (jo, tro´t eller ej, jag har varit utanför soffan en hel kväll)...
Den började förra lördagen med en liten middag på Red Chili på stan. Där åt jag en Kapten Kyckling, som inte riktigt smakade som den gör på Ängsgärdet (besvikelse!). Sen styrde vi kosan mot Filmstaden, där vi kollade på knark-filmen nr1; Alice i Underlandet. En bra och kul film, som en bra grund för kvällen.. Kvällen kunde ju inte sluta där, så vi drog vidare till Skajjen (Sky Bar, alltså, för alla er som inte hänger med..), tog en liten drink, och försökte undvika de medelålders kick-off-människor som kryllade på stället. Sen drog vi vidare till Varda, för att prova en annan drink. Där var de också goda, så vi var tvungna att gå vidare till The Cirkus för att se om de också hade goda drinkar. De hade väldigt goda drinkar, och väldigt många också¨. Vips så var klockan 1, och det var dags för fyra något lulliga Landstingsanställda att ramla hem efter en lång arbetsdag (ja, jag hade faktiskt jobbat från kl 06.45 på morgonen också..!)..

Tänka sig.. Jag höll mig vaken hela filmen, och ända till kl 1 på natten.. Det är rekord! Väl hemma motade jag bakfyllan i grind genom att steka lite bacon och ägg, och dricka en massa Oboy.. Det funkade finemang (eller om det var avsaknaden av hejdlöst blandande av öl, vin och drink som gjorde att jag vaknade upp som en solstråle?!?!)


När jag ändå håller på..

Nu när kamerans minneskort ändå sitter i datorn, så kan jag ju lika väl köra in lite fler bilder, och på så sätt fixa fler inlägg= jag blir en superbloggare...


LIlla V hälsar på kaninerna på Vallby.. Det var svårt att pussa dom genom gallret..



Här är lilla V på badhuset. Det hade varit roligt att fota när hon var i bassängen, men då hade vi fullt upp med att försöka fiska upp henne under vattenytan. Så här kommer ett litet kort på när hon klättrar runt i omklädningsrummet. Precis innan jag hittade kameran så satt hon så sött inne i skåpet. Det var det jag tänkte fota, men ni får nöja er med en urklättring istället..

Super Mario Landet PG

Har ser ni mitt Super Mario Land i vardande.. Någon gång ska det bli komplett..

Barnvakt, någon??


Snyggtröja

Köpte en asasnygg tröja på Brödet och Fiskarna igår:






Närbild på märket och en snygg knapp som följde med..



Den otroligt snygga baksidan..



Och snyggast av allt: Prislappen..


Snuse Mario!




RSS 2.0