Resumé

Igår var det säsongspremiär för det fäntastiska tv-programmet Färjan! Tjoho! I gammal vanlig anda måste jag  resumera hela kalaset.

Två "rockbrudar", en med medföljande pojkvän, ska kolla på något band som tydligen är brudarnas favoritband. Pojkvännen tycker att de "verkar" bra... Brudarna är fulla och kåta, de får gå på efterfest, pojkvännen hänger med som ett spöke. Troligtvis får de ligga allihopa. Bandet och brudarna alltså, inte pojkvännen...

Trivselvärden Per visar stolt upp röntgenbilderna på sin nya höftprotes för alla som är intresserade ( och de som inte är det...).

Håkan har varit i Thailand, tyckte att maten inte var så god, gillade inte drinkarna, hade bara druckit bärs. Det hade medfört en liten kalaskula, som håkan skulle träna bort på en Vib-maskin. Tydligen så blir man smal och vältränad bara av att sitta på maskinen, i Håkans universum (man kanske ska flytta dit, jag hatar att träna..). Sen hade Håkan fått byta bar att jobba i. Han fick nu jobba i den stooora baren, med de stooora grabbarna. Mycket spännande. Tyvärr hade håkan lite svårt att hitta saker i den nya baren. "Var är isen? Var är Red Bullen? Var är baren? Var är jag? Var är brudarna?"

I nästa avsnitt ska vi få se hur det gick med Håkans flört Emilia. Yey!!

Lina bjöd på ganska konstiga muffins. Eller, glasyren var mest konstig. Lavendelsmak... Hmm, smakade som en blandning av mormors garderob och tvål. Ett mindre lyckat experiment kanske. Men själva muffinsarna var mycket goda, och de var mycket snygga, så det uppvägde den konstiga smaken..

Tjipp o Hoj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0