Hemliga klubben

Ok, "hemliga klubben", var ska man börja... Medlem blir man den dag som man börjar outa till allmänheten, släkt och vänner att man är på tjocken. När det sker är olika för alla, och hur man gör det skiljer sig också väldigt mycket. Det man i själva verket säger till de som redan har barn/är gravida är: nu är jag med i er hemliga klubb, äntligen! (eller??). Till de som inte har barn/är gravida säger man: lilla gumman/gubben, nu kommer du aldrig mer förstå mig, för nu är jag väldigt speciell, och du som inte är gravid/ har barn får inte vara med i min hemliga klubb.

Är man medlem i hemliga klubben kan alla personer, kända som okända, komma till dig med en massa goda råd, och berätta om hur det var när de var gravida/ fick barn/ hur det är att ha barn, helt utan att du behöver be om det. Exempelvis kan försäljaren i din favoritklädesbutik, som också tydligen är medlem i klubben, helt ogenerat börja jämföra gravidbesvär med dig i kassan. En person du aldrig skulle prata med annars, förutom när du tackar henne för att hon tar emot allt för mycket av dina surt förvärvade slantar för diverse överprisade klädesplagg. Tänk vad mycket nya människor man får prata med! Trevligt värre!

Som medlem i hemliga klubbens gravidsektion behöver du aldrig mer använda din söta lilla hjärna mer. All information som man någonsin kan tänkas behöva finns ju att få i diverse gravidtidningar/ bloggar/ föräldraforum. Helt perfekt, all din tidigare förmåga till objektivt tänkande och sorterande av viktig/ oviktig information kan du lägga bakom dig! Känner du att du missar någon information från skriven text, så finns ju som tidigare nämnts, hemliga klubbens mer seniora medlemmar, redo att förmedla diverse nyttigheter, allt utan extra kostnad. Hurra!

Detta är en kort sammanfattning av hemliga klubben, i stora drag. Mer stadgar kan mycket väl komma att diskuteras senare. Tänk på att det för närvarande är mycket svårt att begära utträde ur klubben, och det finns ingen "nej tack" ruta att kryssa i vid inträde.

Jag har försökt att förneka mitt medlemskap i flera månader, men det är omöjligt. Det verkar även som det skulle vara lättare att gå ur Hitlerjugend, eller Jehovas, än att gå ur hemliga klubben.

Kommentarer
Postat av: Storasyster

Det ÄR lättare att gå ur Hitlerjugend eller Jeohovas. Du är nu förevigt intvingad i denna härliga gemenskap...

/medlem i Hemliga klubben

2008-10-11 @ 17:22:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0