Yumm!

Här kan ni läsa lite om allas våran favoritbartender Håkan! Trodde jag, men av någon konstig anledning så kan jag inte klistra in text här. Och det funkar inte att göra länkar heller. .. Kuken!!
Men gå in på Kanal5.se och läs om Håkan få Färjans sida. Han är en fin kille..


Kommentarer
Postat av: Lina

Tror jag dör, jag tror jag döööör! ^^



När Anki lurat iväg mig in på kanal 5:s eminenta sida så hittade jag två inlägg i kommentarfältet under Per (den där ooooootroligt charmiga kryssningsvärden ni vet). Det var nästan för pinsamt att läsa, för de verkar fan mena allvar! :O Läs själva:



1. Hej Per !

Hörde av Ola i Hebacken att du gjort Suckse´i TV. Jag har tyvärr inte sett programmen. men jag hoppas på att åka med din båt snart.

Hoppas att du arbetar då så att vi får träffas. Jag pratade med din morbror Bengt för ett halvår sedan och uppdaterade mej på livet i Värmland. Har bott i Södertälje 42 år. Kommer du i håg när du var med mej och körde timmer ? Det tror jag inte ! Hälsn Bertil



2I morgopn den 13,de November så åker jag,min make Nilsåke o min klasskamrat Kerstin o henne,s make Roger med er Färga till Åland.(eftersom jag har fyllt 50 år nu så skulle jag vilja att du då sjöng den fina gammla sången: Hälsa dom där hemma.) OM det går an. vänliga hälsningar monika svensson. p.s. vi åker med Färgan halv 6 tror jag båten gick ut från Stockholm.



Vad säger man? Jisses. o
O

2008-11-23 @ 15:25:06
URL: http://firstborn.deviantart.com
Postat av: Anonym

Ny tävling:

Skulle du hellre vara med i ett avsnitt av Färjan, eller i en säsong av Ensam mamma söker???

Ett mycket svårt moraliskt val tycker jag.

2008-11-23 @ 21:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0